MISSIE

Wat u kunt verwachten en wat onze kracht voor u is.

 


 Respect

De belangen en emoties van alle deelnemers staan altijd gelijkwaardig centraal. Eerst wordt respectvol de communicatie hersteld. We zorgen ervoor dat onderlinge verbinding weer mogelijk is.

 Reputatie

Onze betrouwbaarheid van dienstverlening is gericht op de meest toekomstbestendige oplossing. Hierbij zijn het win-winprincipe en uw beider tevredenheid de uitgangspunten. 

 Rechtvaardig

We streven naar een snelle, efficiënte afwikkeling en houden toezicht of de afspraken in uw beider belang zijn, integer tot stand komen en billijk zijn. Met specialistische aandacht werken wij samen met juristen. 

 Resultaatgericht

Door onze waarden in de praktijk te brengen leidt onze dienstverlening vaak tot een bevredigende en duurzame oplossing waardoor een beroep op de rechter in veel gevallen niet meer nodig is.


Zingeving is voor ons kantoor de drijfveer. Oprichtster Diana Monsauret-Jurrius werkt als zelfstandig registermediator samen met eveneens zelfstandige registermediators, coaches en trainers die werken vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid.

We richten ons op arbeids-, organisatie- en samenwerkingskwesties. Zakelijke mediations en familiemediations. Bij familiemediations is onze specialiteit relatieherstel en scheidingsbemiddeling.

Mediationbureau 2FM is aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging en de Vereniging Arbeidsmediators Nederland. De oprichtster en registermediator zelf is erkend en geregistreerd in het MfN-, ADR- en ICR-register.


 

“Naar mijn visie kies je voor mediation wanneer naast de inhoudelijke oplossing, ook de mens centraal staat: Als mensen er écht toe doen.“

Missie zegt waar je voor gaat. De missie van van Mediationbureau 2FM is conflicten constructief en de oplossingen toekomstbestendig te maken door een open dialoog tussen mensen weer mogelijk te maken.

WhatsApp
WhatsApp
WhatsApp>
[Diana] Hallo, stel gerust vrijblijvend je vraag. Ik reageer vertrouwelijk zodra ik kan.