FAMILIEMEDIATOR

Echtscheidingsmediation

Mediation heeft met name bij echtscheiding een aantal voordelen ten opzichte van een echtscheidingsprocedure met advocaten. Ex-partners kunnen samen de kosten van één gezamenlijke familiemediator delen. Een eigen advocaat betalen jullie ieder apart, dus daarmee ben je een stuk duurder uit.

Echtscheidingsmediation met behulp van een mediator resulteert in een sneller herstel van de communicatie en derhalve minder discussie en tijd tussen advocaten, waardoor echtscheidingsmediation vaak veel sneller is dan een echtscheidingsprocedure. Juist omdat een geaccrediteerd familiemediator is opgeleid en erkend om het belang van het kind centraal te stellen is het ouderschapsplan kwalitatief onderscheidend en beter erkend door de rechtbank.

Rechtsbijstand is mogelijk indien je een mediator kiest die geaccrediteerd is door de MfN als familiemediator. Let op dat u via het MfN register controleert of de mediator erkend is en geaccrediteerd. Alleen de titel MfN Registermediator is beschermd. Alleen hiermee heeft u de garantie dat u te maken heeft met een officieel erkende mediator die ook uw financiële aspecten goed weet te regelen.

Ik begeleid u oplossingsgericht, snel en kwalitatief optimaal naar het realiseren van uw echtscheiding. U beiden en uw kind(eren) ervaren zoveel mogelijk rust en ondersteuning in zo’n ingrijpende en moeilijke fase van het leven.

WhatsApp
WhatsApp
WhatsApp>
[Diana] Hallo, stel gerust vrijblijvend je vraag. Ik reageer vertrouwelijk zodra ik kan.